Met z’n tweeën of met de hele vereniging, in onze groeps-accommodatie kunt u terecht. ‘De Kabbelaar’ heeft 14 praktisch en gezellig ingerichte twee- vier- of zes persoonskamers en niet te vergeten een ruim les- en examenlokaal.

De kamers zijn voorzien van opgemaakte bedden, een eigen toilet en vaste wastafel met warm en koud water. De ruime douches zijn op de begane grond, dit vanwege het overwegend watersportpubliek van het hotel. Vergeten handdoeken mee te nemen? Geen probleem, we hebben handdoekpaketten te leen.​

​Als gast van Dive-Inn ‘De Kabbelaar’ kunt u zich binnen omkleden en douchen. De ruime, verwarmde kleedruimte beschikt over een vulautomaat en kluisjes voor uw duikspullen. Zo voelt u zich bij lage buitentemperaturen toch comfortabel.

Ons alom geprezen ontbijtbuffet wordt voor u verzorgd in het eetcafé, waar het ook ’s avonds gezellig toeven is.

​Wilt u wat meer privacy en uw eigen badkamer met douche & bad? Dat kan. We hebben namelijk één extra kamer ter beschikking, deze is wat luxer ingericht en ideaal voor een langer verblijf bij ‘De Kabbelaar’.

​Het eetcafé en onze groepsaccommodatie hanteren beide de Uniforme Voorwaarden Horeca m.b.t. tot reserveringen en annuleringen. Deze voorwaarden vindt u hier.

​​Helaas staan wij in onze groepsaccommodatie geen huisdieren toe.
Op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland is in het dorp Kerkwerve dierenpension Schouwen-Duiveland gevestigd. Hier worden uw huisdieren met veel liefde opgevangen en verzorgd door de familie Broekhuizen.

Hun webadres is als volgt: http://www.dieren-pension.nl​