Overnachten bij de Kabbelaar, hét verblijf voor watersporters in Zeeland

Overnachten in een hotel aan de haven van Scharendijke? Boek dan snel een kamer bij de Kabbelaar! De 7 kamers zijn praktisch ingericht voor 2,- 4-, of 6 personen. De basic ingerichte kamers zijn voorzien van boxspring bedden en een eigen toilet en wastafel op de kamer. Op de begane grond bevinden zich gedeelde doucheruimtes.

Graag een kamer met privé badkamer? Geen probleem. Bij de Kabbelaar kun je ook een kamer met eigen badkamer boeken.

Duiken en overnachten in Scharendijke

De Kabbelaar is favoriet bij watersportliefhebbers. Op benedenverdieping bevindt zich een ruimte waar je je duikpak kunt afspoelen en ophangen. In de naastgelegen doucheruimtes kun je je even opfrissen. Heb je een lege duikfles? Dan is het goed om te weten dat je in het dorp Scharendijke je duikfles kunt laten vullen.

Faciliteiten in het hotel

De faciliteiten in het hotel zijn beperkt. In de ontbijtzaal kun je terecht voor een smakelijk ontbijt, drankje of verkoelend ijsje. Het is ook de plek om even gezellig bij te kletsen en ervaringen te delen met andere watersporters.

De receptie sluit om 20.00 uur. Wil je later aankomen, laat het ons dan vroeg genoeg weten zodat we je kunnen verwelkomen. 

Ontdek Scharendijke in Zeeland

Scharendijke, of Schaerendieke op z’n Zeeuws, is een pittoresk dorp in de Zeeuwse gemeente Schouwen-Duiveland. Na de voltooiing van de Brouwersdam in 1972 is het dorp een centrum van watersport geworden en heeft het veel nieuwe bewoners getrokken. Met de Noordzeestranden en het Grevelingenmeer op loopafstand is Scharendijke de ideale plek voor met name de surf-, zeil- en duiksport. Duikliefhebbers in Nederland beschouwen de duikgebieden “het Koepeltje”, “Scharendijke Haven” en “Nieuwe Kerkweg” als hotspots van het Grevelingenmeer.

Boek een kamer

Neem telefonisch contact met ons op om een kamer te reserveren via telefoonnummer 0111-728 855. Wilt u liever online boeken, dan kunt u dit doen via de website van Booking.com.

Boek online via Booking.com

gallery images gallery images
gallery images
gallery images
gallery images gallery images gallery images