Overnachten in Motel de Kabbelaar

Heerlijk overnachten in een hotel aan de haven van Scharendijke? Boek dan snel een kamer in Motel de Kabbelaar!

De 7 kamers zijn praktisch ingericht voor 2,- 4-, of 6 personen. De kamers zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden en een eigen toilet en wastafel op de kamer. Op de begane grond bevinden zich gedeelde doucheruimtes.

Graag een kamer met privé badkamer? Geen probleem. Bij Motel de Kabbelaar kun je ook een comfortabele kamer met eigen badkamer boeken, speciaal voor langere verblijven in Scharendijke.

Duiken en overnachten in Scharendijke

Motel de Kabbelaar is favoriet bij watersportliefhebbers. Op benedenverdieping bevindt zich een ruimte waar je je duikpak kunt afspoelen en ophangen. In de naastgelegen doucheruimtes kun je je even opfrissen. Heb je een lege duikfles? Dan is het goed om te weten dat er aan de buitenzijde van het motel een vulstation hangt waar je zelf je duikfles kunt vullen.

Ontdek Scharendijke in Zeeland

Scharendijke, of Schaerendieke op z’n Zeeuws, is een pittoresk dorp in de Zeeuwse gemeente Schouwen-Duiveland. Na de voltooiing van de Brouwersdam in 1972 is het dorp een centrum van watersport geworden en heeft het veel nieuwe bewoners getrokken. Met de Noordzeestranden en het Grevelingenmeer op loopafstand is Scharendijke de ideale plek voor met name de surf-, zeil- en duiksport. Duikliefhebbers in Nederland beschouwen de duikgebieden “het Koepeltje”, “Scharendijke Haven” en “Nieuwe Kerkweg” als hotspots van het Grevelingenmeer.

Boek een kamer

U boekt eenvoudig via Booking.com een kamer.

Kamer boeken

Duikfles vullen?

Bekijk hier de mogelijkheden
gallery images gallery images
gallery images
gallery images
gallery images gallery images gallery images